KONTAKT OS

Spørgsmål eller andet. Kontakt os endelig på mail eller telefonisk.
Tlf.: +45 2625 6469 eller +45 2094 9074

Send os et par linjer herunder, eller direkte på: mail+spam@k2brothers.com

Cases

Se noget af det arbejde vi har lavet!

BOX to BOX

BOX to BOX beskæftiger sig med opbevaring af alle dine personlige genstande i en række depotrum. Vi hjalp virksomheden med et spritnyt logo og en hjemmeside, hvor kunder har mulighed for at booke opbevaring.

SE CASE

J. Hansen

J. Hansen har speciale indenfor anlæg og belægning. Det midtjyske firma havde brug for både logo og et online visitkort i form af en responsive hjemmeside. Vi fik designet et meget stilrent webdesign i tråd med det nye logo.

SE CASE

Outlet Cykler

Outlet Cykler beskæftiger sig med B2C salg af cykler og dertilhørende udstyr. Vi har givet virksomhedens webshop et spritnyt forbedret layout med øje for de mobile enheder.
Resultatet blev et morderne pift med fokus på konventering og brugervenlighed.

SE CASE

FARMparking

FARMparking klarer alt i opbevaring af større køretøjer i Silkeborg og omegn. Firmaets hjemmeside havde brug for en makeover. Resultatet blev et skalerbart design som kører flot på både tablet og smartphone.

SE CASE

KOM

Kjellerup og Omegns Motorklub præger det midtjyske motorsportsliv med en række store årlige events. Klubbens hjemmeside fik et nyt pift og begår sig nu på alle enheder.

SE CASE

Geddebækholm

Landbruget Geddebækholm havde brug for et logo og en simpel responsive hjemmeside. Virksomheden fik en helt ny flot og stilren identitet, både online med den nye hjemmeside og offline med det nye logo.

SE WEBSITE

DemstrupBoks

Demstrup boks udlejer boksrum til primært private og havde brug for både logo og et responsive webdesign. Vi klarede opgaven til fulde med et nyt enkelt logo og tilhørende website.

SE WEBSITE

Easyflowers

Easyflowers beskæftiger sig med blomsterbinding til virksomheder. Både logo og hjemmeside havde brug for et nyt design. Resultatet blev et logo og webdesign i et stilrent design.

SE WEBSITE

ToGoTryk

Hos ToGoTryk får du tryk på to go kaffekopper og isbægere til Danmarks bedste priser. Vi samarbejdede i starten med virksomheden og har bl.a. stået for opbygningen af deres hjemmeside samt design af firmaets logo. I dag er vi gået fuldt ind i virksomheden, som har skiftet navn til Limepack.

SE WEBSITE

Smokepins

Smokepins udvikler og beskæftiger sig med salg af produkter til koldrøgning af kød. Firmaet havde brug for en flersproget webshop med guides og betaling med MobilePay samt flere forskellige kreditkort. Designet er bygget op omkring natur og outdoor, for at skabe en rød tråd mellem produkterne og webshoppen.

SE WEBSITE

Lokalbladet

Lokalbladet sender flere gange om året spændende nyheder og historier ud til lokalområdet i Vinderslev-, Pederstrup-, Mausing- og Hagueområdet. Bladet havde brug for en ny hjemmeside med stort arkiv og mulig for at læse ældre blade online.

SE WEBSITE

Stoneless

Stoneless tegner, udvikler og fabrikerer maskineri til landbruget. Firmaet havde brug for en hjemmeside som skulle bruges som salgstragt. Vi løste opgaven til fuld tilfredshed, med en meget simpel og stilren hjemmesideløsning.

SE WEBSITE