KONTAKT OS

Spørgsmål eller andet. Kontakt os endelig på mail eller telefonisk.
Tlf.: +45 2625 6469 eller +45 2094 9074

Send os et par linjer herunder, eller direkte på: mail+spam@k2brothers.com

[contact-form-7 id="237" title="Kontakt"]

Outlet Cykler

Outlet Cykler beskæftiger sig med online salg af cykler til hele familien. Udvalget er stort med flere hundrende modeller at vælge imellem. Virksomheden havde brug for et redesign for at følge med udviklingen, samt forbrugerens forventninger til en moderne online cykelforretning.

Vi hjalp Outlet Cykler med nyt forbedret responsive layout, som med fokus på konventering og brugervenlighed, har sikret en betydelig øget omsætning.

SE WEBSITE

Komplet redesign fra A-Z

 

Ud fra Outlet Cyklers ønsker og erfaring opbyggede vi forud for designprocessen, responsive wireframes (sort/hvide skitser) af de enkelte undersider, for at sikre os at vi imødekom ønskerne.

 

Herefter gik vi i gang med designprocessen, som generelt gik på at gør siden mere stilren og moderne. De fleste daværende grafiske elementer blev slettet og erstattet af kode, for at øge hastigheden og brugervenligheden af webshoppen. Oplevelsen skulle være den samme som hidtil, så universet forblev det samme. Specielt forsiden og kategorisiderne blev nytænkt med henblik på hurtigt, at få den enkelte kunde sporet ind på den produktkategori vedkommende søgte, og derefter få præsenteret et dybt overskueligt sortiment.

 

Alt fra forsiden til kvitteringssiden fik en overhaling og sit særpræg – se evt. et billede af sidstnævnte i bunden af casen her.

Forbedret produktside med fokus på mersalg

 

Produktsiden, generelt en af de vigtigste sider, havde også brug for lidt tilpasning for at fungere optimalt på alle enheder samt øge indlæsningshastigheden.

 

Det nye produktside layout bæger præg af overskuelighed, større fokus på de vigtigste USP’er samt en masser muligheder for tilkøb af ekstraudstyr. Udover den oprindelige udstyrspakke under hver cykel, fik vi fremstillet en ekstra kolonne med anbefalet matchende tilbehør til både cyklen og dens bruger.

 

Produktsiden med kundernes mange muligheder for tilpasning og tilkøb, har været en væsentlig faktor for at Outlet Cykler efter det nye design, har øget deres omsætning betydeligt.

Filtrering af produkter

 

Med over 500 cykler på webshoppen og op til 200 cykler under de store kategorier, kunne det hidtil være svært for den enkelte forbruger at finde frem til netop den cykel som opfylder ens behov. En udfording vi løste med et produktfilter.

 

Shopsystemet havde allerede en filteringsmulighed indbygget. Men det krævede en masse tilpasning for at kunne virke ideelt på både pc og de mobile enheder. Vi fik integreret filteret i webshoppens nye layout og tilpasset det så det virker optimalt på alle enheder.

Lidt tal på resultatet

+123,1%

Omsætning på desktop

+55,9%

Omsætning på mobil

+44,5%

Transaktioner på tværs af alle enheder

Tal fra 1. marts 2016 til 1 maj 2016 sammenlignet med samme periode året før.

Show off

Se design uddrag fra det nye layout