KONTAKT OS

Spørgsmål eller andet. Kontakt os endelig på mail eller telefonisk.
Tlf.: +45 2625 6469 eller +45 2094 9074

Send os et par linjer herunder, eller direkte på: mail+spam@k2brothers.com

[contact-form-7 id="237" title="Kontakt"]

J. Hansen

J.Hansen er et midtjysk firma med speciale indenfor anlæg- og belægning. Virksomheden varetager anlægsopgaver for både private og erhvervsdrivende store som små.

Indehaver Johnny Hansen havde brug for at fremme hans virksomheds visuelle identitet både off- samt online. Vi kom derfor, i samarbejde med Johnny, frem til et nyt simpelt logodesign som skulle danne grundlag for virksomhedens identitet. Selve webdesignet blev et responsive design med fokus på brugervenlighed.

SE WEBSITE

Hurtig adgang til relevante informationer

 

Med udgangspunkt i mobilefirst tankegangen, blev designet på jhansen-kjellerup.dk tidsløst og simpelt. Alle elementer, kasser, tekstbokse mv. er opsat med udgangspunkt i hvordan disse ser ud på mobilen.

 

Hjemmesiden er desuden opbygget med en simpel menu struktur, som fungerer optimalt på alle enheder. Undersiden billeder er grupperet, så menuen kun indeholder nyttig informationer som derved altid let at finde.

 

Responsive webdesign

 

Et simpelt responsive webdesign med fokus på overskuelighed og brugervenlighed, var det vi fik udviklet til J. Hansen. Opsætning og design er med udgangspunkt i firmaets nye logo, som derved skaber en gennemgående rød tråd samt et flot genkendeligt udseende.

 

Den grønne farve fra logoet bliver brugt på alle “call to action” knapper rundt om på hjemmesiden. Farven adskiller sig meget fra hjemmesidens iøvrigt gråtonet layout, og knapperne springer derved meget nemt i øjnene på den besøgende.